Uw eigen technische dienst voor reparatie

Vakkundig inbouwen en installatie van apparatuur

Uw winkel vertrouwd en om de hoek

Betrouwbaar, service gericht en goed advies

Groot assortiment in verlichting en onderdelen

Bosch exclusiv service partner

Reparatie: Indien uw apparatuur onderhoud of reparatie nodig heeft, staat onze eigen technische dienst voor u klaar. Wij repareren alle bekende merken. Bij u thuis, maar het is eveneens mogelijk om uw (kleine) apparatuur in de werkplaats achter de winkel af te geven. Ons bedrijf is door Bosch uitgekozen als Exclusive Partner, hetgeen betekent dat onze servicemonteurs elk half jaar bijgeschoold worden en zo altijd op de hoogte blijven van de allernieuwste technische ontwikkelingen. Eenzelfde samenwerking hebben we met Atag.

Installatie: Wij kunnen alle apparatuur die u bij ons aanschaft bij u thuis komen installeren. Onze medewerkers zullen pas vertrekken als het apparaat klaar voor gebruik is. Ook sluiten wij graag uw (O)led-tv, digitale mediabox of randapparatuur aan.

Inbouw: Inbouw apparaten zullen wij op vakkundige wijze bij u komen inbouwen. Ook hier komt onze eigen technische dienst bij u langs. Om zeker te zijn dat uw nieuwe inbouw apparaat past, kunnen wij eerst bij u langskomen om de apparatuur in te meten.

Reparatie Vakman logo

Reparatie aanvraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.