Uw eigen technische dienst voor reparatie

Vakkundig inbouwen en installatie van apparatuur

Uw winkel om de hoek en uitgebreide webshop

Betrouwbaar, service gericht en goed advies

Groot assortiment in verlichting en onderdelen

Homecinema

Homecinema-set, waar moet je op letten?

Geniet zoals in de bioscoop maar dan in het comfort van je eigen huis. Er zijn legio verschillende Homecinema systemen maar waar let je nu op bij het kopen. Nuis helpt u graag op weg bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk worden al onze Homecinema systemen gratis bij je thuis geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Het enige wat jij nog moet doen is achterover gaan zitten en genieten van de bioscoop bij je thuis.

Samsung Home Cinema Set 7.1 HT-J7750

Sony homecinema

Wat is een homecinema systeem?

Met een homecinema-set breng je de bioscoop in jouw eigen huiskamer. Een systeem bestaat meestal uit een blu-rayspeler met 1 of meer luidsprekers. Het homecinema systeem is de centrale schakel in jouw huiskamer. Op dit systeem worden alle andere apparaten in jouw huiskamer aangesloten. De meeste mensen gebruiken hem om hierop de televisie aan te sluiten maar ook spelcomputers en computers kunt u aansluiten voor een optimale geluidservaring.

Veel homecinema systemen zijn geschikt om hier muziek op te streamen vanaf uw smartphone of tablet. Zo geniet u draadloos vanaf uw bank van uw favorite muziek.

Natuurlijk is de homecinema-set de perfecte oplossing als je houdt van thuis films kijken en je graag, net als in de bioscoop, midden in het geluid zit. het geluid komt van alle kanten op je af zodat je het gevoel hebt er midden in te zitten.