Uw eigen technische dienst voor reparatie

Vakkundig inbouwen en installatie van apparatuur

Uw winkel om de hoek en uitgebreide webshop

Betrouwbaar, service gericht en goed advies

Groot assortiment in verlichting en onderdelen

Inbouwapparatuur

BOSCH EXCLUSIVE PARTNER

Onze eigen technische dienst vervangt en installeert vakkundig uw nieuwe inbouwapparatuur. Wij meten thuis bij u in en komen samen tot de beste keuze. Service en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel daarom zijn wij door Bosch uitgekozen als Exclusive Partner.

SLEUTELSERVICE

Al een deel van onze klanten maken gebruik van de sleutelservice. Als u zelf niet thuis kunt zijn of weinig tijd heeft dan is het mogelijk om uw sleutel bij ons achter te laten. Het is toch fijn thuis komen als uw nieuwe apparaat netjes geïnstalleerd is en wij verpakking en oude inbouw apparaat hebben afgevoerd.

PLUSPUNTEN VAN EXCLUSIV

Gecertificeerde verkooppunten

EXCLUSIV apparaten worden enkel verkocht bij gecertificeerde verkooppunten. Alle verkopers zijn getraind en gespecialiseerd. U kunt dus vertrouwen op een productadvies dat perfect op uw wensen aansluit.

Exclusieve service

Mocht er zich in de toekomst een probleem voordoen met uw apparaat, dan bent u verzekerd van de juiste service door de Bosch EXCLUSIV service partner of het Bosch serviceteam. De Bosch EXCLUSIV service partner is gecertificeerd – en dus gespecialiseerd in het repareren van uw apparaat.

Luxe extra’s

Met een EXCLUSIV apparaat bent u verzekerd van een luxe uitgerust apparaat, met comfortabele extra’s.

Bosch inbouw vaatwasser